Nieuw initiatief in Valkenswaard

Het Centrum voor Aandacht.

 

Waar gaat dit over

Veel mensen herkennen wellicht het volgende. Je ontmoet andere mensen en hoewel je dag bewolkt startte,  breekt door die ontmoeting de zon door en voel je je beter. Een cadeautje; waar je dacht arm te zijn voel jij je ineens wat rijker. Je voelt je gehoord en gezien. Het Centrum voor Aandacht staat voor het bijeen brengen van mensen die gewoon aandacht voor elkaar hebben.

Het ABC van het Centrum voor Aandacht staat voor Aandacht Brengt Connectie.

 

Wie zijn wij

Het verhaal start met de ontmoeting van Rian van Breugel / Bibliotheek en Rene van Nieuwkuijk/ Cordaad Welzijn. In die kennismaking en uitwisseling van informatie en ideeën over het werk gebeurde de ervaring waar dit plan mee  opende: Ontmoeting.

Inmiddels is het Centrum voor Aandacht een zelfsturende organisatie die geheel uit vrijwilligers bestaat. Wekelijks ontmoeten we elkaar. Met ons ABC sluiten we aan op de actuele tendensen en maatschappelijke behoeften. Het Centrum voor Aandacht is laagdrempelig en we hebben een positieve benadering want we gaan principieel uit van kansen en mogelijkheden.

 

Wilt u meer informatie over het Centrum voor Aandacht kijk dan op de www.centrumvooraandacht.com

 

Groene opening met IVN

Op 16 maart 2018 is er een mogelijkheid om voor de eerste keer kennis te maken met het Centrum voor Aandacht. Iedereen is welkom bij de opening, die plaatsvind in de bibliotheek van  Valkenswaard, vanaf 10.00uur tot 12.00uur.  We starten in de Boekenweek op de plek waar het Centrum voor Aandacht is ontstaan met het thema: Aandacht voor natuur en groen. Met medewerking van vrijwilligers van het IVN-Valkenswaard.

Daarna wekelijkse bijenkomsten op vrijdag van 10.00 tot 12.00uur in de gezamenlijke ruimte van de Bibliotheek De Kempen en Cordaad Welzijn in De Hofnar in Valkenswaard.

 

 

Einde bericht

 

Vragen over dit persbericht?

Neem dan contact op met René van Nieuwkuijk, 06 – 19 37 33 74, renevannieuwkuijk@cordaadwelzijn.nl